Heerlijck Slaapen

B&B Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

Facebook Actie!!

Verblijf in de maand Januari of Februari midden op de Zaanse Schans voor maar €99! Dit is voor twee personen, inclusief ontbijt. Wilt u er een langer verblijf van maken?? Voor €175 verblijft u zelfs twee nachten in een kamer naar keuze. Geniet van de prachtige omgeving van de Zaanse Schans of koppel er een dagje Amsterdam aan vast en ga naar het Amsterdam Light Festival.

Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

Aan de rand van Amsterdam bevind zich een uniek woon- en werkbuurt: "de Zaanse Schans". Een gezellig en bijzonder dorp waar u zich een paar eeuwen terug in de tijd bevind. Wij hebben het geluk dat we met onze B&B Heerlijck Slaapen midden op de Zaanse Schans bevinden. U stapt bij ons de deur uit en u staat midden tussen de molens, de oude ambachten en de prachtige natuur.

Stijlvolle kamers

Gelegen aan de Kalverringdijk, direct aan de Zaan, kunt u kiezen uit verschillende kamers in unieke oud Zaanse huizen. Iedere kamer heeft zijn eigen details van vroeger maar geven u wel hedendaagse comfort.

De Zaanse Schans, onder de rook van Amsterdam

De Zaanse Schans is gelegen in de rustige omgeving van het Noord Hollands landschap en ligt slechts op 15 minuten afstand van Amsterdam. De groene polders, de molens en het water zorgen voor een oer- Hollands gevoel en geven u diverse mogelijkheden om u te ontspannen. Geschikt voor een enkele nacht maar zeker ook voor een langer verblijf!

Prijzen en reserveringen

Prijzen per kamer bedraagt €139. Deze prijs is gebaseerd op 2 personen en is inclusief een Zaans ontbijt.

Bekijk prijzen, beschikbaarheid en onze voorwaarden.