Heerlijck Slaapen

B&B Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

Reserveren

Beste mensen,

Momenteel bevinden we ons in een ziekenhuis-circuit. We zijn dag en nacht daar aanwezig. Hierdoor kan het zijn dat we niet continu de mail kunnen beantwoorden. Indien u direct wil boeken raden we u aan een kamer te boeken via booking.com of expedia. Hier kunt u direct zien of we nog een kamer voor u beschikbaar hebben.

Onze excuses voor het ongemak.

Arie & Sharon

December/Januari/Frebruari-aktie!

In de maanden December, Januari en  Februari boekt u een verblijf bij ons voor €50 per persoon (op basis van 2 personen). Deze prijs is inclusief een heerlijk ontbijt-buffet. Dus heeft u altijd al een keer midden op de Zaanse Schans willen verblijven boek dan snel een kamer en kom genieten in een van onze prachtige kamers!

Let op !!! Deze aanbieding geld niet met kerst/nieuwjaar en tevens niet met het weekend van aankomst van Sinterklaas. Deze weekenden doen we een minimaal van 2 nachten.

Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

Aan de rand van Amsterdam bevind zich een uniek woon- en werkbuurt: "de Zaanse Schans". Een gezellig en bijzonder dorp waar u zich een paar eeuwen terug in de tijd bevind. Wij hebben het geluk dat we met onze B&B Heerlijck Slaapen midden op de Zaanse Schans bevinden. U stapt bij ons de deur uit en u staat midden tussen de molens, de oude ambachten en de prachtige natuur.

Stijlvolle kamers

Gelegen aan de Kalverringdijk, direct aan de Zaan, kunt u kiezen uit verschillende kamers in unieke oud Zaanse huizen. Iedere kamer heeft zijn eigen details van vroeger maar geven u wel hedendaagse comfort.

De Zaanse Schans, onder de rook van Amsterdam

De Zaanse Schans is gelegen in de rustige omgeving van het Noord Hollands landschap en ligt slechts op 15 minuten afstand van Amsterdam. De groene polders, de molens en het water zorgen voor een oer- Hollands gevoel en geven u diverse mogelijkheden om u te ontspannen. Geschikt voor een enkele nacht maar zeker ook voor een langer verblijf!

Prijzen en reserveringen

Prijzen per kamer bedraagt €139. Deze prijs is gebaseerd op 2 personen en is inclusief een Zaans ontbijt.

In het hoogseizoen, april t/m oktober 2018, kunt u bij ons in het weekend alleen nog terecht voor een minimum van twee nachten. Op de zaterdagen hebben we geen incheck-mogelijkheid.


 Bekijk prijzen, beschikbaarheid en onze voorwaarden.