Heerlijck Slaapen

B&B Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

Brand in B&B Heerlijck Slaapen

Beste gast,

Afgelopen zondag zijn wij toen we al in bed lagen verrast door brand die is ontstaan door kortsluiting in onze cv. Gelukkig hebben wij, zowel onze gasten, veilig het pand kunnen verlaten.

De brand heeft enorm veel schade veroorzaakt en we zijn genoodzaakt om een flink aantal boekingen te annuleren. Indien dit het geval bij u zal zijn dan zult u zo spoedig mogelijk een bericht van ons ontvangen.

Warme groet,

Sharon

De kamers

De kamers zijn gelegen in drie verschillende huizen in de historische Zaanse Schans, direct naast elkaar gelegen: 't Glop, D'MolHet Noorderhuis en De Walvis

Ontbijt en diner

Een heerlijk ontbijt is inbegrepen in de genoemde prijzen.

Naast Heerlijck Slaapen vindt u restaurant "De Hoop op d´Swarte Walvis". Samen met de Walvis bieden we verschillende arrangementen.

Reserveren

De beschikbaarheid van Heerlijck Slaapen vindt u in de kalender. Klik op de gewenste incheck datum en stuur ons op die manier een reserveringsverzoek met daarin uw eventuele specifieke wensen. Definitieve beschikbaarheid en tarieven sturen wij u dan per ommegaande.

Voor langer verblijf maken wij graag een aanbieding voor u. 

Cadeaubon

Met onze cadeaubonnen kunt u iemand een fantastisch en origineel cadeau geven. Voor meer informatie en bestellen kunt u een email sturen aan:
reserveren@heerlijckslaapen.nl