Heerlijck Slaapen

B&B Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

Problement met onze e-mail

Op dit moment werkt ons e-mail adres niet waardoor vele berichten niet goed zijn aangekomen. We doen er alles aan om dit probleem op te lossen. U kunt ons berichten onder heerlijckslaapen@gmail.com.  Excuses voor het ongemak.

Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

Aan de rand van Amsterdam bevind zich een uniek woon- en werkbuurt: "de Zaanse Schans". Een gezellig en bijzonder dorp waar u zich een paar eeuwen terug in de tijd bevind. Wij hebben het geluk dat we met onze B&B Heerlijck Slaapen midden op de Zaanse Schans bevinden. U stapt bij ons de deur uit en u staat midden tussen de molens, de oude ambachten en de prachtige natuur.

Stijlvolle kamers

Gelegen aan de Kalverringdijk, direct aan de Zaan, kunt u kiezen uit verschillende kamers in unieke oud Zaanse huizen. Iedere kamer heeft zijn eigen details van vroeger maar geven u wel hedendaagse comfort.

De Zaanse Schans, onder de rook van Amsterdam

De Zaanse Schans is gelegen in de rustige omgeving van het Noord Hollands landschap en ligt slechts op 15 minuten afstand van Amsterdam. De groene polders, de molens en het water zorgen voor een oer- Hollands gevoel en geven u diverse mogelijkheden om u te ontspannen. Geschikt voor een enkele nacht maar zeker ook voor een langer verblijf!

Prijzen en reserveringen

Prijzen per kamer bedraagt €139. Deze prijs is gebaseerd op 2 personen en is inclusief een Zaans ontbijt.

Bekijk prijzen, beschikbaarheid en onze voorwaarden.