Heerlijck Slaapen

B&B Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

Arrangementen Maand April & Mei 2017

Wij proberen voor onze gasten leuke en bijzondere arrangementen te samenstellen. Op dit moment hebben we leuke arrangementen met onze buren van restaurant De Hoop op d'Swarte Walvis.

Zaans Arrangement

U komt in de middag aan bij Heerlijck Slaapen waar u hartelijk ontvangen word met een kopje koffie of thee. Na de bezichting van de kamer heeft u alle tijd om de Zaanse Schans te verkennen. In de avond word u verwacht in het restaurant waar u een 3-gangen menu geserveerd krijgt samengesteld door de Chef-Kok. Dit is inclusief een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises en mineraalwater. Na een gezellige avond keert u terug naar uw kamer voor een heerlijke nachtrust. 's Ochtends staat het ontbijtbuffet voor u klaar.

Zaans arrangement bedraagt €100 per persoon op basis van 2 personen.

Romantisch Arrangement

Na aankomst in de Bed & Breakfast wordt u in de avond verwacht in het restaurant waar uw gezellige avond begint met een glaasje bubbels. Hierna wordt er een 4-gangen verrassingsmenu gereserveerd met bijpassende wijnen en mineraalwater. Ter afsluiting word er een kopje koffie of thee geschonken. Na een nacht slapen ontwaakt u met een fantastisch zicht over de Zaan en staat het ontbijtbuffet voor u klaar.

Romantisch arrangement bedraagt €135 per persoon op basis van 2 personen.