Heerlijck Slaapen

B&B Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

Familie-omstandigheden

Helaas is onze familie getroffen door zeer vervelende familie omstandigheden. Het kan hierdoor zo zijn dat uw antwoord op de mail wat langer duurt dan verwacht. Mocht u snel willen boeken dan raden we u voor nu aan om te boeken via booking.com.

Brand in B&B Heerlijck Slaapen

Beste gast,

Momenteel hebben wij kamer d'Mol en kamer d'Walvis niet beschikbaar vanwege een brand. De herstelwerkzaamheden gaan nog wel een aantal maanden duren. We hopen in het nieuwe seizoen weer op volle kracht te kunnen draaien.

Warme groet,

Sharon

Minimaal aantal nachten in het weekend

In het weekend hanteren we een minimum van twee nachten, waarbij alleen aankomst op vrijdag en vertrek op zondag. 

De kamers

De kamers zijn gelegen in drie verschillende huizen in de historische Zaanse Schans, direct naast elkaar gelegen: 't Glop, D'MolHet Noorderhuis en De Walvis

Ontbijt en diner

Een heerlijk ontbijt is inbegrepen in de genoemde prijzen.

Naast Heerlijck Slaapen vindt u restaurant "De Hoop op d´Swarte Walvis". Samen met de Walvis bieden we verschillende arrangementen.

Reserveren

De beschikbaarheid van Heerlijck Slaapen vindt u in de kalender. Klik op de gewenste incheck datum en stuur ons op die manier een reserveringsverzoek met daarin uw eventuele specifieke wensen. Definitieve beschikbaarheid en tarieven sturen wij u dan per ommegaande.

Voor langer verblijf maken wij graag een aanbieding voor u. 

Cadeaubon

Met onze cadeaubonnen kunt u iemand een fantastisch en origineel cadeau geven. Voor meer informatie en bestellen kunt u een email sturen aan:
reserveren@heerlijckslaapen.nl